Foto de l'asil

lunes, 7 de febrero de 2011

més informació

La Fundación La Luz de las Imágenes ha trasladado siete documentos, datados de los siglos XIV al XIX y cedidos por el Ayuntamiento de Alcoy para ser restaurados con motivo de la exposición “Camins d’Art.

  El portaveu del Bloc, Rafa Carbonell ha proposat que es rehabilite el refugi de guerra civil situat davall del carrer Sant Tomàs.
Segons Carbonell, “es tracta d’un aspecte del nostre passat que hem de recuperar"

La consellera de Cultura, Trini Miró, ha fet públic que la Fundació de la Llum de les Imatges ha recopilat "en un magnífic disc compacte, gravat pel Cor de la Generalitat Valenciana, la música vocal sacra més important d'Alcoi", generada principalment durant el segle XIX. Ho han fet amb motiu de l'exposició 'Camins d'Art', que es podrà veure en Alcoi en 2011.
'Camins d'Art', l'exposició alcoiana de la Llum de les Imatges, allargarà la seua estància en la ciutat fins gener de 2012, segons han confirmat des del Govern local. Està prevista la inauguració en març de l'any vinent i ara s'ha decidit allargar-la unes setmanes per a que passe els Nadals de 2011 a la ciutat, que sumarà un important atractiu a la seua programació cultural.
L'Ajuntament d'Alcoi ha cedit a la Fundació de la Llum de les Imatges un total de tretze documents del seu arxiu municipal, documents de caràcter religiós i que en alguns casos s'aproximen als 500 anys d'antiguitat. 


La Llum de les Imatges col.loca dues escultures a la façana de Santa Maria

La Fundació La Llum de les Imatges ha col.locat dues talles amb les imatges de la Verge amb el Xiquet i de Sant Mauro a la façana de la plaça del Fossar de l'església de Santa Maria d'Alcoi. Les dues imatges han estat esculpides en pedra calcària. Les escultures estan realitzades pels tècnics d'aquesta institució per tal de culminar el projecte de decoració del temple.

informació extreta de www.pagina66.com 

No hay comentarios:

Publicar un comentario